Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » activitats » detall de l'activitat

Taller ‘Mobilitat, transport públic i diversitat humana: de què parlem quan parlem d’accessibilitat?’

Del 16 al 22 de setembre de 2019 se celebra a Catalunya, sota el lema ‘Camina amb nosaltres!’, la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura, i un any més ECOM se sumarà a aquesta iniciativa amb l’organització d’un taller el 17 de setembre.

L’objectiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura és promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Durant aquesta setmana es duran a terme als municipis de tota Catalunya activitats diverses per fomentar aquests hàbits i avançar cap a pobles i ciutats més humanes, sostenibles i accessibles per a tothom.

CONTINGUT DEL TALLER

ECOM convidarà a reflexionar els assistents sobre què vol dir pensar la mobilitat des de la diversitat. Conjuntament esborrarem mites i estereotips, coneixerem la normativa bàsica d’accessibilitat aplicable, quines estratègies podem fer servir per avançar i quins reptes hi ha actualment en aquest àmbit. Així mateix, parlarem de com influeix la perspectiva de gènere en la mobilitat i la seva interseccionalitat amb la diversitat funcional, quines eines tenim a l’abast per la defensa del dret a la mobilitat, i quina xarxa d’entitats i moviments socials hi ha treballant per millorar el transport públic i la mobilitat sostenible a Catalunya.

Per assistir a aquest taller cal inscripció prèvia. Trobeu l’enllaç al formulari d’inscripció en el PDF adjunt o bé podeu inscriure-us enviant un email a bcarfi@ecom.cat.

fotografia de l'activitat
data:
Dimarts, 17 de setembre a les 17:30h.
lloc:
Veïnal Calàbria 66
Carrer de Calàbria, 66, planta baixa, Taller 2. 08015 Barcelona Barcelona
organitza:
ecom
93 451 55 50
ecom@ecom.cat
www.ecom.cat

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat