Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » activitats » detall de l'activitat

VI Jornada de baix cost. Empoderant les organitzacions

El proper 12 de maig, sota el lema "Empoderant les organitzacions", Nexe Fundació celebra la VI edició de les Jornades de Productes de Suport de Disseny Lliure (Baix Cost) de Nexe Fundació. Enguany, es realitzen al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona de 8:45h a 19:15.

A la Jornada, professionals de diferents especialitats (mestres, logopedes, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, enginyers, informàtics,..), famílies, institucions i persones amb diversitat funcional comparteixen habilitats, experiències i coneixements i s’empoderen les unes a les altres per tal de resoldre alguna de les necessitats de les persones amb diversitat funcional.

Com a les darreres edicions, la Jornada constarà d’una taula rodona i tres franges de tallers pràctics. A més, es farà el lliurament dels premis del IV Concurs de Productes de Suport i Solucions de Baix Cost, adreçats a estudiants, usuaris, famílies i professionals. Si encara no t’has inscrit i vols participar, tens fins el 20 d’abril de 2018 per presentar la teva candidatura.

data:
Dissabte, 12 de maig a les 8:45h.
lloc:
Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau
Carrer de Sant Quintí 89, 08041 Barcelona Barcelona
organitza:
Nexe Fundació
93 284 64 23
nexefundacio@nexefundacio.org
https://baixcostcat.wordpress.com/

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat