Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


notícies

inici » activitats » detall de l'activitat

Últim dia per dir adéu a l’Esclerosi Múltiple!

Fundació GAEM ha iniciat una campanya de microdonacions per poder incloure més afectats en el seu assaig clínic d'un nou tractament per a l’esclerosi múltiple i la neuromielitis òptica.

L'assaig “Teràpia de Tolerància Immune” es desenvolupa a l'Hospital Clínic / IDIBAPS de Barcelona. Aquesta tècnica, pionera a nivell mundial, té com a objectiu modular les defenses de l'afectat d'esclerosi múltiple i neuromielitis òptica. La recerca va finalitzar recentment la seva primera fase clínica, centrada en la seguretat del tractament i l'absència d'efectes adversos moderats o greus.

Està previst que l'assaig iniciï en breu una ampliació de la primera fase clínica. L'Obra Social “la Caixa”, que ha finançat fins ara la totalitat del projecte, ha compromès ja 200.000 euros per a aquesta nova ampliació, en la qual s'han d'incorporar més afectats. El cost de cada nou pacient en l'estudi és de 12.000€.

La campanya de microdonacions de Fundació GAEM està activa en la plataforma de crowdfunding “Mi Grano de Arena” fins el Dia Nacional de l'Esclerosi Múltiple a Espanya, el proper 18 de desembre.

fotografia de l'activitat
lloc:
Plataforma de crowdfunding
www.MiGranoDeArena.org
organitza:
Fundación GAEM
93 519 03 00
cespallargas@fundaciongaem.org / acoloma@fudnaciongaem.org
http://givingtuesday.es/projects/queremos-decir-adios-a-la-esclerosis-multiple/

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat