Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - salut

inici » àrees d'actuació » vida independent » formació i assessorament sobre atenció centrada en la persona i autodeterminació

formació i assessorament sobre atenció centrada en la persona i autodeterminació

Ecom ofereix sessions formatives i de reflexió adreçades a professionals de serveis socials i d'atenció directa a persones amb discapacitat sobre la filosofia de vida independent i l'autodeterminació.

El nou paradigma de la vida independent suposa un canvi i una evolució en la forma de procedir i atendre a les persones amb discapacitat, per això és clau poder reflexionar amb els professionals idees preconcebudes en relació a la discapacitat. L'objectiu és fer una reflexió conjunta respecte altres formes d'actuar que passin per la facilitació dels processos i no per la intervenció. Freqüentment, això suposa haver de treballar amb els professionals un canvi de rol, que situa la tasca del professional no en prendre una decisió per la persona amb discapacitat sinó en acompanyar-la i en fomentar en la persona amb discapacitat la responsabilitat sobre la seva pròpia vida.

Des de fa anys, a ecom estem treballant conjuntament amb persones amb discapacitat els conceptes de vida independent i autodeterminació, i posem el nostre coneixement i experiència a l'abast d'aquells professionals que el puguin necessitar, ja sigui resolent consultes via email, telefònicament o amb entrevistes personals, i impartint formacions especialitzades.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat