Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


àrees d'actuació - esport i lleure

inici » àrees d'actuació » esport i lleure » programa de foment d'activitat física adaptada adreçat centres i entitats educatives

programa de foment d’activitat física adaptada (AFA)

adreçat a centres i entitats educatives

La pràctica d'esport no només és saludable per a la persona amb discapacitat sinó que millora també la seva qualitat física i psíquica i a més, els serveix per descobrir les pròpies capacitats i gaudir amb l'èxit de superar-se cada dia. En molts casos també, la realitat constata que l'esport ha estat la millor teràpia per a la inserció social de la persona amb discapacitat.

Conscients d'aquests beneficis, ecom, mitjançant el Programa de Foment d'Activitat Física Adaptada, actua per sensibilitzar els centres i entitats educatives sobre la importància que els alumnes amb discapacitat física practiquin esport, i els ofereix informació i assessorament sobre com fer accessible les activitats esportives a tot tipus d'alumnes. Així mateix, a través de jornades de sensibilització sobre esport adaptat, ecom pretén potenciar també el coneixement d'aquest tipus de pràctica esportiva entre els alumnes sense discapacitat, ja que és una manera de mostrar-los la realitat d'aquestes persones i fer-los tenir una visió global de les dificultats amb què es troben i les necessitats que tenen. Aquesta informació, d'una banda, els serà de gran utilitat en el cas d'haver de conviure a l'aula amb un company en aquesta situació, i, de l'altra, contribuirà a fomentar en ells el respecte a la diversitat.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat