Web d'ECOM

Saltar al menú principal


Utilitats de la web d'Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contingut


entitats federades - serveis

inici » entitats federades » serveis

usuaris

accés a usuaris

registra't entrar

ecom, al servei de les entitats

ecom té una clara voluntat de servei. La seva raó de ser és justament prestar servei, d'una banda, a les entitats federades, per contribuir al seu creixement i, alhora, a l'enfortiment del teixit associatiu del sector de les persones amb discapacitat física; i, de l'altra, a les persones amb discapacitat física per tal de millorar les seves condicions de vida i afavorir al màxim la seva autonomia.

Per poder gaudir dels serveis d'ecom, cal estar federat. Podeu registrar-vos en aquest mateix apartat.

Assessorament sobre gestions associatives

ecom facilita a les entitats federades assessorament sobre diferents qüestions que afecten la dinàmica de tota entitat per tal d'ajudar-les a plantejar i desenvolupar l'activitat de l'associació, així com fitxes pràctiques amb les pautes bàsiques a seguir per tal d'elaborar un projecte, dissenyar un pla de treball, fer la memòria de l'entitat, etc.

subvencions

Conscients de les dificultats que les associacions del tercer sector tenim per assumir el cost dels projectes, ecom facilita a les entitats federades la cerca de fonts de finançament posant al seu abast informació actualitzada sobre tot tipus de subvencions i ajuts.

formació

Amb l'objectiu de paliar les posibles mancances formatives de les associacions i per tal d'ajudar al seu creixement, ecom programa periòdicament per a les entitats federades sessions de formació sobre temàtiques diverses.

grups de treball

ecom organitza periòdicament grups de treball per debatre aquelles qüestions que afecten les entitats federades i les persones que aquestes representen: accessibilitat, prestació de serveis, legislació, vida independent... i altres temes que, per un motiu o altre, estan d'actualitat.

calendari d'activitats

El coneixement i la interacció entre les diferents entitats de persones amb discapacitat física és primordial per aconseguir un teixit associatiu homogeni i fort. ecom disposa d'un calendari actualitzat d'activitats del sector.

ecomunicat

ecom emet setmanalment un comunicat electrònic, l'Ecomunicat, per mantenir informades les entitats federades sobre qüestions que poden ser del seu interès.

Així mateix, l'Ecomunicat és un canal de difusió al servei de les entitats federades, ja que, a través d'ell, ecom difon les diferents activitats que organitzen.

préstec de material

ecom disposa de diferents materials de suport per a realitzar accions de sensibilització respecte el món de la discapacitat així com d'un arxiu de pel·lícules que posa a disposició de les entitats federades.

A més, ecom compta també, a la seu central de Barcelona, amb un arxiu de llibres especialitzats sobre el sector de les persones amb discapacitat que és obert a la consulta de les entitats federades i de qualsevol persona que hi estigui interessada.


ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat