Web de ECOM

Saltar al menú principal


Utilidades de la web de Ecom


ECOM - Menú principal

Saltar al contenido


noticias

inicio » actividades » detalle de la actividad

Concierto solidario con La Pegatina, La Mulata y Siamiss djs para la asociación Esclat

El dimecres 24 de gener, a les 20 hores, l’associació Esclat ens convida a una cita solidària a la Sala Luz de Gas de Barcelona (Carrer de Muntaner, 246). Es tracta d'un concert únic, amb La Pegatina, La Mulata i Siamiss djs, que destinarà la recaptació de fons a Esclat.

Amb més de 20 països de gira a l’esquena, La Pegatina és, sens dubte, el millor revulsiu emocional que pot haver-hi d’amunt d’un escenari. El seu estil és variat, passant del merengue a la rumba o l’ska amb gran facilitat. La Pegatina, que ja ha editat sis discos, és a punt de començar una nova gira mundial l’any 2018.

La Mulata, grup que empunya el mestissatge llatinocatalà, barreja elements propis de la cultura catalana i llatinoamericana damunt l’escenari. Format per 9 músics d’arreu de Catalunya, que provenen d’estils musicals molt diferents, el grup ens proposa les paraules Sucre i Cafeïna per descriure la seva música dolça i enèrgica.

Les Siamiss djs van començar a fer de discjòqueis l’any 2000, sent residents del Pop Bar de Razzmatazz club durant 10 anys. Han actuat a festivals com el FIB (Festival Internacional de Benicàssim) o l’Isladencanta, a més d’haver portat les seves sessions a les sales més importants de casa nostra i el Regne Unit, entre altres.

L’Associació Esclat vol acomiadar-se amb aquest concert solidari del seu 40è aniversari, que ha celebrat durant l’any 2017. L’entitat destinarà la recaptació del concert al projecte d’habitatge per a persones amb discapacitat.

Les entrades tenen un preu de 12,00 € i el concert està obert a tothom. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un/a progenitor/a o tutor/a legal per accedir al concert (portar document d’identitat si en tenen).

fotografia de l'activitat
fecha:
Miércoles, 24 de Enero a las 20:00h.
lugar:
Sala Luz de Gas
Carrer de Muntaner, 246 Barcelona
organiza:
Associació Esclat
934501150
http://associacioesclat.com/associacio/novetats/concert-solidari-esclat-la-pegatina-la-mulata-siamiss-djs/

ecom (4 símbols ecom)

Gran Via de les Corts Catalanes, 562, pral. 2a, 08011 Barcelona
tel. 93 451 55 50 fax 93 451 69 04 ecom@ecom.cat

certificat de Qualitat ISO 9001 Los servicios de Integración Laboral cuentan con el certificado de Calidad ISO 9001